Garanti - Rörjour 24/7

IPIS, IP i Sverige AB, Rörmokare.nu, erbjuder självklart alla de garantier som krävs för att du som kund ska känna dig helt trygg med ditt val av oss. IP i Sverige AB (559232-9949) är ett snabbväxande företag och vi har hjälpt över 40 000 kunder sedan starten 2020.

Vi följer självklart konsumenttjänstlagen, vilket innebär att du som kund hör av dig utan dröjsmål om du upptäcker eventuella fel. Beroende på vad man inte är nöjd med så har man som kund ibland upp till 3 år på sig att reklamera. Självklart försöker vi hjälpa alla våra kunder på bästa sätt!

Läs mer om konsumenttjänstlagen här.

Vi följer också konsumentköplagen. Den gäller om du som kund köper produkter eller material från oss.

Läs mer om konsumentköplagen här.

Med oss kan du som kund vara trygg med att vi alltid använder oss av kompetent och, i de fall där det är relevant eller finns ett krav, auktoriserad personal. Vi ansvarar för att utförandet av tjänsten sker på ett fackmannamässigt sätt. IPIS och dess underleverantör är ansvarsförsäkrade.

Om du själv har köpt materialet.

Om ni själva har köpt in materialet som vi installerar är CE-märkt och godkänt. Våra elektriker har möjligheten att välja att inte installera något där de känner att materialet inte lever upp till de lagar och reglar som finns. När du väljer att köpa in materialet själv har du ingen garanti på materialet från oss utan vid eventuella fel får du själv kontakta återförsäljaren eller tillverkaren.