Kontakta oss

Den enkla vägen att få hjälp!

På IP i Sverige kombinerar vi expertis inom el och VVS med stark kundservice och innovativ teknik för att göra bokning av hantverkstjänster enklare och mer tillgänglig.

Med en snabbväxande verksamhet och välkända varumärken i portföljen, strävar vi ständigt efter att förbättra och förenkla installationsprocessen för våra kunder. Oavsett om du behöver komma i kontakt med kundtjänst för något av våra bolag, är vi här för att hjälpa till.

Vi är IP i Sverige AB

På IP i Sverige är vi engagerade i att erbjuda högkvalitativa tjänster och exceptionell tillgänglighet inom installationsbranschen. Vi är en dynamisk och snabbväxande aktör som fokuserar på VVS och elinstallationer över hela Sverige.

Vi hanterar och driver våra egna specialiserade företag inom el och VVS, men vi är också en pålitlig partner till andra företag i installationsbranschen. Vår expertis sträcker sig från bokning och projektplanering till fakturering, vilket innebär att vi erbjuder en helhetslösning för att effektivisera och förenkla för våra kunder.

Med tre år bakom oss har vi redan nått en omsättning på över 100 miljoner och nu är vårt mål att dubbla den siffran inom de närmaste åren. Vi tror på tillväxt och välkomnar ständigt nya, ambitiösa medlemmar till vårt team, som vill bidra till vår fortsatta framgång.

Vi är med dig hela vägen

Vår drivkraft på IP i Sverige är att göra bokningen av hantverkstjänster mer tillgänglig för alla i Sverige. Vi lägger stor vikt vid personlig service och kontinuerlig utveckling av innovativa system som förbättrar hela processen från första kundkontakt till betald faktura.

I portföljen av varumärken som vi är stolta över att representera, hittar du säkert några du redan är bekant med. Om du behöver komma i kontakt med kundtjänst för något av dessa bolag, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt på IP i Sverige. Vi står alltid redo att hjälpa till på bästa möjliga sätt.

Kontakta IP i Sverige AB

Kundservice

Om du har anlitat & behöver hjälp gällande något av våra varumärken, är det kundservice som du ska kontakta. Vi finns här för att erbjuda support, svara på dina frågor och hjälpa till på bästa möjliga sätt.

Ta mig till kundservicesidan!

Ring Kundservice: 010-888 74 07

Kontakta IP i Sverige AB

Har du andra typer av frågor till IP i Sverige AB som ej är kopplat till något av våra varumärken fyll i formuläret så hjälper vi till.

Våra medarbetare

Vill du komma i kontakt med någon av våra medarbetare? 

Här hittar du oss!