Kontakta oss

Vi hjälper dig!

Välkommen till IP i Sverige ABs kontaktsida! Vi är företaget bakom flera välkända varumärken inom installationsbranschen och är ansvariga för deras kundservice. IP i Sverige AB är den centrala punkten för alla frågor, oavsett vilket varumärke det gäller.

Om du har anlitat ett av våra bolag och behöver hjälp gällande något av våra varumärken, är det kundservice som du ska kontakta. Vi finns här för att erbjuda support, svara på dina frågor och hjälpa till på bästa möjliga sätt.

Har du andra typer av frågor till IP i Sverige AB som ej är kopplat till något av våra varumärken fyll i formuläret på denna sida så hjälper vi till.

Kontakta kundservice

Kon­tak­ta kundservice

Har du anl­i­tat något av de bolag där vi hanter­ar kund­ser­vi­cen? Kul! 

Klic­ka här så kom­mer du till vår kund­ser­vicesi­da där du hit­tar allt tänkbar infor­ma­tion och våra kontaktuppgifter!

Kontakta IP i Sverige AB

Kon­tak­ta IP i Sverige AB

För frå­gor till IP i Sverige AB som ej är kop­plat till något av våra varumärken är det enklast att du fyller i for­muläret på den­na sida så återkom­mer vi inom kort till dig.

Kontakta IP i Sverige AB

Kundservice

Om du har anlitat & behöver hjälp gällande något av våra varumärken, är det kundservice som du ska kontakta. Vi finns här för att erbjuda support, svara på dina frågor och hjälpa till på bästa möjliga sätt.

Ta mig till kundservicesidan!

Ring Kundservice: 010-888 74 07

Kontakta IP i Sverige AB

Har du andra typer av frågor till IP i Sverige AB som ej är kopplat till något av våra varumärken fyll i formuläret så hjälper vi till.

Våra medarbetare

Vill du komma i kontakt med någon av våra medarbetare? 

Här hittar du oss!