TEAMLEADER till IP i Sverige AB

IP i Sverige AB är ett ungt, dynamiskt företag som upplever kraftig tillväxt. På endast tre år har vi bistått över 50 000 kunder över hela Sverige, och vi är bara i början av vår resa. Nu söker vi en driver teamleader som är redo att leda och utveckla vår bokningsavdelning till nästa nivå.

Om du har en oslagbar energi, starkt ledarskap och ett genuint engagemang för att bygga framgångsrika team, vill vi höra från dig.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med våra starka varumärken inom installation, inklusive Sveriges största eljour, Svenska Eljouren. Vårt uppdrag är att vara Sveriges mest tillgängliga hantverkare, och det blir ditt ansvar att säkerställa att detta löfte levereras genom ditt team på bokningsavdelningen. Alla våra kundkontakter är inkommande, vilket betyder att våra kunder redan har ett behov som våra bokare hjälper till att lösa.

Vi använder oss av egenutvecklade, toppmoderna system och strävar alltid efter att ligga i teknikens framkant. I din roll som Säljchef kommer du att ha budgetansvar och jobba nära ledningen för att fortsätta utveckla dessa system och processer.

Vem vi söker

Vi söker någon med:

  • Tidigare erfarenhet av att leda framgångsrika säljteam.
  • Förmåga att inspirera, motivera och utveckla en ung grupp av bokare.
  • Personlighet som gör skillnad - vi söker någon driven, hungrig efter att utvecklas och redo att ta nästa steg i sin karriär.
  • En aktiv ledarstil, med fokus på att driva, utveckla och förbättra teamet.
  • Hands-on mentalitet, visar riktningen och är en förebild för sitt team.

Lön & arbetstid

Detta är en heltidsanställning med kontorstider. Lönen består av en fast del, samt en bonus baserad på teamets resultat.

Om du vill vara en del av ett växande företag med en spännande framtid, skicka in din ansökan idag!

Sök tjänsten idag!

Sök tjänsten idag!

Fyll i formuläret för att söka tjänsten.